Orientoidu aikuiskasvatuksen tutkijatapaamiseen: Teemaryhmien esitysten tiivistelmät sekä keskustelupalsta nyt verkossa!

12.12.2011

Aikuiskasvatuksen tutkijatapaamisen aiheisiin on nyt mahdollista tutustua hyvissä ajoin ennen helmikuuta, sillä tutkijatapaamisen teemaryhmien tiivistelmien julkistaminen on alkanut. Suurin osa tiivistelmistä on jo julkaistu ja viimeisetkin abstraktit pyritään päivittämään vuoden loppuun mennessä. Tiivistelmät ovat luettavissa tutkijatapaamisen verkkosivuilta kunkin teemaryhmän esittelyn ohesta. Tarkemmat esitysaikataulut ja tilapäivitykset koskien teemaryhmiä tarkentuvat alkuvuodesta 2012.

Tutustu teemaryhmien tiivistelmiin täältä !

Tutkijatapaamisen verkkosivuille on myös avattu keskustelupalsta, jossa voi käydä viikoittain vaihtuvien teemojen mukaista keskustelua aikuiskasvatustieteestä ja tulevasta tutkijatapaamisesta. Ensimmäisen viikon (vko 50) tarkoituksena onkin yleisesti herätellä ajatuksia aikuiskasvatustieteen tematiikasta, sen ydinalueista ja marginaaleista sekä siitä, kuinka onnistuneesti tutkijatapaamisessa esiteltävät teemat kattavat näitä.

Osallistu keskusteluun täällä !

Asiattomien viestien välttämiseksi kukin keskusteluun osallistuva viesti hyväksytään ylläpitäjän toimesta ennen julkaisua.

Nyt kaikki aktiivisesti mukaan orientoitumaan tutkijatapaamiseen!