Artikkeli kasvatuksen ja koulutuksen tutkimuksesta

29.8.2011

Tutkimus tulevaisuuden tekijänä — yhteistyö voimavarana

Kasvatuksen ja koulutuksen tutkimus: tulevaisuuden voimavara -kutsuseminaari 12.8.2011

Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura järjesti Suomen kasvatustieteellisen seuran (FERA) ja Ammattikoulutuksen tutkimusseuran (OTTU) kanssa Kasvatuksen ja koulutuksen tutkimus ― tulevaisuuden voimavara -kutsuseminaarin Tieteiden talolla 12.8.2011. Alustuksissa, kommenttipuheenvuoroissa ja seminaarin päättäneessä asiantuntijapaneelissa pohdittiin koulutuspolitiikan suuntautumista, yliopistojen profiloitumista kasvatuksen ja koulutuksessa tutkimuksessa sekä tutkimusyhteistyötä.

Lue seminaaripäivää jäsentävä artikkeli täältä. Millaisia ajatuksia puheenvuorot herättävät? Oletko samaa mieltä siitä, kuinka aikuiskasvatusta tulisi kehittää. Voit kommentoida tekstiä lähettämällä viestin ats.tiedottaja(at)gmail.com tai käyttää sivustolta löytyvää sähköistä lomaketta. Julkaisemme kommentit kirjoittajan nimellä.