LLinE-vuosikerta tutustumishintaan

22.6.2011

Lifelong Learning in Europe LLinE

Tutkimusseura osallistuu myös opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman Lifelong Learning in Europe LLinE-lehden julkaisemiseen. Lehti ilmestyy neljästi vuodessa ja se on aikuiskasvatuksen ja elinikäisen oppimisen kansainvälinen foorumi. Se on tiedejulkaisun ja tieteellisen aikakauslehden yhdistelmä ja suunnattu koko aikuiskoulutuksen kentälle: tutkijoille, kouluttajille, järjestöihmisille ja päättäjille.

Lehden teemat ja ilmestymisaikataulu

1. LLinE 1/2011 Exporting Education

2. LLinE 2/2011 Museums and Libraries as Learning Environments | publication date: June 2011

3. LLinE 3/2011 Literacy | publication date: September 2011

4. LLinE 4/2011 A World of Lifelong Learning: Latin America | publication date: September 2011

Aikuiskasvatuksen Tutkimusseuran jäsenillä on mahdollisuus tilata LLinEn vuosikerta tutustumishintaan 38€ (koskee uusia tilaajia, normaalihinta 48€). Tilataksesi lähtetä sähköposti osoitteeseen markus.palmen(at)kvs.fi tekstillä ATS-tutustumistarjous.