AITU2018: Ohjelmavihko julkaistu ja ohjeita päivitetty

7.2.2018

Tervetuloa Aikuiskasvatuksen tutkimuspäiville Joensuuhun! Tähän viestiin on koottu käytännön ohjeita, joiden avulla saapuminen ja konferenssiin osallistuminen sujuvat mukavasti. Tiedot löytyvät omista osioistaan myös tapahtuman alasivuilta, ks. esim.:

Ohjelmavihko

Yhteystiedot ja ohjeet

Ohjeita esittäjille

Paikka

Konferenssi järjestetään Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella FUTURA-nimisessä rakennuksessa. Muutama tapahtuma on lisäksi viereisessä METRIA-rakennuksessa. Viestin lopussa on verkkolinkkejä, josta löydät karttoja Joensuusta ja kampusalueesta. Yliopiston kampus sijaitsee noin 1,6 kilometrin päässä rautatieasemalta. Lentokentältä saapuvat bussit pysähtyvät kampuksella. Yleisiä parkkipaikkoja on parhaiten uimahallin edessä, sieltä on Futuralle matkaa noin 400 metriä.

Verkkosivuilta löydät myös sähköisen version ohjelmavihkosesta, jonka saat painettuna versiona ilmoittautumisen yhteydessä. Siinä on kaikki käytännön ohjeet osallistujalle, teemaryhmien ja symposiumien vetäjille ja papereiden esittäjille. Löydät verkosta myös tuoreimman kuvauksen teemaryhmistä ja esitysten abstraktit (tätä ei jaeta paperiversiona, joten kannattaa tutustua siihen sähköisesti).

Päivien aikana kaikenlaisissa pulma- ja muissa tilanteissa palvelee Futuran ala-aulassa oleva infotiski. Voit kysyä neuvoa myös opiskelija-avustajilta, jotka tunnistat turkooseista UEF-huiveista. Ennen tapahtumaa voit tarvittaessa ottaa yhteyttä päivien koordinaattoriin: erja.laakkonen(at)uef.fi.

Jos saavut keskiviikkona 14.2.

Keskiviikkona ohjelman avaavat Avoimen tiedejulkaisemisen seminaari (klo 13.00) ja ennakkotyöpaja ”Puhuuko aineisto, onko tutkija kuulolla?” (klo 16.00). Molemmat tilaisuudet järjestetään Futura-rakennuksessa. Ilmoittautumis- ja infotiski palvelee Futura-rakennuksen aulassa keskiviikkona klo 12.30–13.30 ja 15.00–16.30. Klo 19.00 alkaen järjestetään vapaamuotoinen omakustanteinen iltatilaisuus Hostina Piimälinnassa (yläkerta). Pubi sijaitsee keskustassa osoitteessa Siltakatu 4.

Jos saavut torstaina 15.2.

Ilmoittautumis- ja infotiski avataan Futura-rakennuksen ala-aulassa klo 8.30, ja pisteessä palvellaan klo 16.30 saakka. Toivomme, että ilmoittaudut heti aamulla saapuessasi tai viimeistään esimerkiksi klo 10.00 alkavan kahvitauon aikana.

Torstain ohjelma alkaa suoraan teemaryhmien työskentelyllä klo 9.00. Voit siis siirtyä suoraan valitsemaasi teemaryhmään. Teemaryhmät kokoontuvat Futuralla. Osallistumismaksuun sisältyvä lounas tarjoillaan Metria-rakennuksen alakerrassa klo 12.00–13.00 Konferenssin avajaiset ovat klo 13.00 Metrialla.

Konferenssipäivällinen järjestetään Teatteriravintolassa (kaupungintalo, Rantakatu 20) klo 19 alkaen. Illan aluksi kuulemme kaupungin tervehdyksen vs. kulttuurijohtaja Tero Väänäsen välittämänä. Illan ohjelmassa on palkitsemisia ja musiikkia.

Salit ja seminaarihuoneet

Tapahtuma järjestetään Futura- ja Metria-rakennuksissa. Kaikki teemaryhmät kokoontuvat Futuralla. Pääluennoista toinen kuullaan Futuralla, toinen Metrialla. Tarkat salitiedot ovat ohjelmassa. Kampuskarttojen linkit löydät viestin lopusta.

Tärkeitä ohjeita esittäjille

Saavu ajoissa teemaryhmäsi sessioon. Tuo esityksesi muistitikulla. Huom. Emme voi liittää salien koneisiin omia kannettavia tietokoneita tai muita laitteita. PowerPoint-tiedostot kopioidaan teemaryhmäsalissa olevan tietokoneen työpöydälle ennen session alkua saliavustajien toimesta.

Kullekin esiintyjälle on varattu 30 minuuttia esitysaikaa. Puheenvuoro kannattaa rajata noin 20 minuuttiin, jotta myös keskustelulle ja kommenteille jää aikaa. Teemaryhmäsaleissa on tavanomainen esitystekniikka (PowerPoint, Windows, nettiyhteydet).

Tärkeitä linkkejä

Tutkimuspäivien kotisivut: https://www.aikuiskasvatuksentutkimusseura.fi/tutkimuspaivat/

UEF, saapuminen kampukselle: http://www.uef.fi/yhteystiedot/kartat_jns

UEF, kampuskartta ja salikartat: www.uef.fi/yhteystiedot/salit_jns

UEF, kampusravintolat ja lounaslistat: http://www.uef.fi/palvelut/ravintolat

Matkailuinfoa Joensuusta: http://www.visitkarelia.fi/fi/Matkailu/Pohjois-Karjala/Joensuun-seutu/Joensuu

Lämpimästi tervetuloa Aikuiskasvatuksen tutkimuspäiville!

Jyri Manninen, jyri.manninen@uef.fi

järjestelytyöryhmän puheenjohtaja