Yhdistyksen vuosikirje ja vuosikokouskutsu

29.1.2018


Hei kaikki Aikuiskasvatuksen Tutkimusseuran vanhat ja uudet jäsenet sekä aikuiskasvatuksesta kiinnostuneet! Kiitämme vuodesta 2017 ja toivotamme samalla kaikki tervetulleiksi rakentamaan kanssamme aikuiskasvatuksen vuotta 2018!

Jälleen on se aika vuodesta, kun jäsenkirjeet alkavat tipahdella postilaatikoihin. Yhdistyksen vuosikirje sekä jäsenmaksuohjeet vuodelle 2018 löytyvät myös liitteestä sekä verkkosivultamme. Kirjeessä tiedotetaan mm.

  • helmikuisesta vuosikokouksesta 15.2.2018 Joensuussa. 
  • Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivistä 15.-16.2.2018 sekä Vuoden tiedeartikkelin palkitsemisesta osana AITU-ohjelmaa Joensuussa.
  • Aikuiskasvatus avoimeksi julkaisuksi -seminaarista 14.2.2018 osana AITUn ennakkotyöpajoja. 
  • Jäsenmaksuohjeista vuodelle 2018.

Käsillä on tiedeseuran kannalta mielenkiintoinen vuosi, kun myös Aikuiskasvatus siirtyy avoimeen julkaisemiseen. Tervetuloa keskustelemaan aiheesta Joensuuhun! Alkaneena toimintavuonna painettu tiedelehti kuuluu yhä yhdistyksen pääjäsenetuihin. Jos et vielä ole jäsen, kannattaa liittyä vuoden alussa, niin takaat itsellesi Aikuiskasvatus-lehden kaikki numerot koko vuoden ajaksi. Perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoiden kannattaa huomioida heille tarjoamamme superedullinen opiskelijajäsenmaksu, 25 euroa/vuosi. Myös perusjäsenmaksumme on varsin maltillinen, vain 40 euroa/vuosi. Aikuiskasvatus-lehden lisäksi luvassa on julkaisualennuksia, joista tiedotamme aina erikseen. Tänä vuonna jäsenet saavat myös 40 euron suuruisen alennuksen Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivien ilmoittautumismaksusta. Ilmoittautuminen jatkuu 3.2. asti. Tervetuloa mukaan ja muista hyödyntää jäsenetu! Voit tutustua muuhun jäsentoimintaamme sekä -etuihin tarkemmin verkkosivullamme. 

Jäsenkirjettämme voi välittää eteenpäin omissa verkostoissa ja kutsua kaveritkin rakentamaan aikuiskasvatuksen vuotta 2018!

Ystävällisin terveisin Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura