”Ajattelun kehitys aikuisuudessa” julkaistu myös e-kirjana

25.10.2017

Suomen kasvatustieteellisen seuran julkaisusarjan kirja ”Ajattelun kehitys aikuisuudessa – kohti moninäkökulmaisuutta” saatavilla myös e-kirjana

Teos on ensimmäinen suomenkielinen kirja aikuisen ajattelun kehittymisestä. Teoksessa eri tieteenalojen tutkijat käsittelevät ajattelua ja tietoa sekä kehityksellisestä että oppimisen näkökulmasta. Ilmiötä tarkastellaan myös kriittisistä filosofisista näkökulmista, unohtamatta ajattelun yhteyksiä muihin tutkimusalueisiin. Kirja on kiinnostanut laajaa lukijakuntaa ja saanut näkyvyyttä mediassa. Sitä käytetään myös kurssikirjana ja pääsykoemateriaalina korkeakouluissa.

E-kirja on ostettavissa Ellibsin verkkokaupasta www.ellibs.com. Kirjaa voivat ostaa sekä kirjastot hankintatunnuksillaan että yksityishenkilöt omaan käyttöönsä. Painettuna kirja on saatavissa Suomen kasvatustieteellisen seuran verkkokaupasta http://shop.kasvatus.net/.

Teoksen tiedot:

Eeva Kallio (toim.): Ajattelun kehitys aikuisuudessa – Kohti moninäkökulmaisuutta. Teos on julkaistu Suomen kasvatustieteellisen seuran Kasvatusalan tutkimuksia -sarjassa numerolla 71. E-kirjan ISBN 978-952-5401-76-9 ja julkaisuvuosi 2017. (Painetun kirjan ISBN 978-952-5401-73-8 ja julkaisuvuosi 2016.)

Tiina Jakobsson
Suomen kasvatustieteellisen seuran julkaisusarjan toimittaja
ktl-asiakaspalvelu@jyu.fi