Opiskelija - Aikuiskasvatus on sinun tiedelehtesi. Tule mukaan tiedeseuran toimintaan!

1.10.2017

Hei opiskelja,

Aikuiskasvatus-tiedelehti avaa sinulle oven tiedeyhteisöön: Pääset mukaan tieteelliseen keskusteluun aikuisten oppimisesta. Opit argumentoimaan ja kirjoittamaan tutkimuksesta. Oivallat, mihin tutkimusta tarvitaan yhteiskunnassa.

Aikuiskasvatuksessa kohtaavat kasvatustieteet, yhteiskuntatieteet, nuorisotutkimus sekä työelämän ja politiikan tutkimus. Esimerkiksi tuoreessa syyskuun teemanumerossa pureudumme monikulttuurisuuteen, maahanmuuttoon ja kotouttamiseen.

Saat lehden kotiisi, kun liityt Aikuiskasvatuksen Tutkimusseuraan. Opiskelijajäsenyyden hinnalla, 25 eurolla, postiluukustasi kolahtaa neljä lehteä: 320 sivua vertaisarvioituja artikkeleita, syvällisiä näkökulmia, ajankohtaisia puheenvuoroja ja kiinnostavia kirjaesittelyitä. Liity tiedeseuraan tästä linkistä.

Aikuiskasvatuksen kustantajat palkitsevat vuosittain aktiivisen, opinnoissaan ansioituneen aikuiskasvatustieteen opiskelijan 100 euron stipendillä ja lehden vuosikerralla. Lähetä vapaamuotoinen ehdotuksesi viimeistään 17. joulukuuta osoitteeseen ats.sihteeri@gmail.com. Otsikoi viestisi ”Aikuiskasvatuksen opiskelijastipendi”.

Aikuiskasvatus on käyttöliittymäsi tiedeyhteisöön – tule mukaan!

Terveisin,

Terhi Kouvo, toimituspäällikkö

terhi.kouvo@kvs.fi

0400 396 437

Aikuiskasvatusta julkaisevat Kansanvalistusseura ja Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura. Seuraa tiedelehteä verkossa ja Facebookissa .