Jäsenkirje ja jäsenmaksuohjeet 2017

1.2.2017

Taas on se aika vuodesta, kun jäsenkirjeet ovat tipahtaneet postilaatikkoihin. Liitteenä yhdistyksen vuotuinen jäsenkirje sekä jäsenmaksuohjeet vuodelle 2017 verkkoversiona.

Kirjeessä yhdistyksemme puheenjohtaja Karin Filander herättelee tiedeseuraa ”meisyyden” ja yhteisöllisyyden rakentajana, sekä tiedotetaan mm.
- helmikuisesta vuosikokouksesta, joka järjestetään 17.2.2017 klo 13.00–14.00 Helsingissä Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki, sali 104). Tilaisuus on avoin kaikille ATS:n jäsenille.
- Vuoden tiedeartikkelin palkitsemisesta.
- keskustelutilaisuudesta ajankohtaisella aiheella Sivistyksen, työn ja aikuiskasvatuksen tulevaisuus. ATS järjestää tilaisuuden vuosikokouksen jälkeen Tieteiden talolla. Keskustelua alustaa professori Reijo Miettinen. Alustuksen jälkeen ohjelmassa on paneelikeskustelu. Kurkkaa kiinnostavat panelistit kirjeestä.

Jos et vielä ole jäsen, kannattaa liittyä vuoden alussa. Näin turvaat itsellesi parhaiten Aikuiskasvatus-lehden kaikki numerot koko vuoden ajaksi.

Perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoiden kannattaa huomioida heille tarjoamamme superedullinen opiskelijajäsenmaksu, 25 euroa/vuosi. Myös perusjäsenmaksumme on varsin maltillinen, vain 40 euroa/vuosi. Sillä saat mm. Aikuiskasvatus-lehden kotiin kannettuna koko vuodeksi sekä julkaisualennuksia. Voit tutustua jäsentoimintaamme sekä -etuihin tarkemmin verkkosivullamme.

Jäsenkirjettämme sekä keskustelutilaisuusesitettä voi välittää eteenpäin omissa verkostoissa ja kutsua kaveritkin rakentamaan aikuiskasvatuksen vuotta 2017!

Ystävällisin terveisin Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura