ATS:n vuosikokous ja keskustelutilaisuus 17.2.2017 Helsingissä

15.11.2016

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tutkimusseuran vuosikokous järjestetään 17.2.2017 klo 13.00–14.00 Helsingissä Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki, sali 104). Vuosikokouksen esityslista tulee luettavaksi verkkosivulle ennakkoon. Tilaisuus on avoin kaikille ATS:n jäsenille.

Vuosikokouksen jälkeen palkitaan Vuoden tiedeartikkeli sekä järjestetään kaikille avoin keskustelutilaisuus sivistyksen, työn ja aikuiskasvatuksen tulevaisuudesta, jota alustaa professori Reijo Miettinen. Alustuksen jälkeen ohjelmassa on paneelikeskustelu.

Keskustelutilaisuus sivistyksen, työn ja aikuiskasvatuksen tulevaisuudesta

Ajankohta: 17.2. Klo 14.30–17

Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki. Sali 104.

Järjestäjä: Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura (ATS)

Tervetuloa ATS:n järjestämään keskustelutilaisuuteen sivistyksen, työn ja aikuiskasvatuksen tulevaisuudesta. Tilaisuus alkaa Vuoden tiedeartikkelin palkitsemisella klo 14.30, jonka jälkeen ohjelmassa on professori Reijo Miettisen luento sekä paneelikeskustelu. Paneeliin on kutsuttu tutkimuskentän lisäksi ATS:n keskeisten sidosryhmien sekä yhteisöjäsenten edustajia.

Panelistit

• puheenjohtaja Pinja Fernström (Aikuiskasvatuksen Kilta)
  • tulevaisuudentutkija Ilkka Halava (Kansanvalistusseura)
  • väitöskirjatutkija Heikki Kinnari (Turun yliopisto)
  • tutkimusjohtaja Tarja Lang (Omnia-koulutuskeskus)
  • järjestöasiantuntija Netta Metsäaho (ammattijärjestö Specia)
  • tutkija ja yliopettaja Heikki Pasanen (Haaga-Helian ammatillinen opettajakorkeakoulu)

Päivän ohjelma

13.00-14.00

Tauko

14.30–

ATS:n vuosikokous

Vuoden tiedeartikkelin palkitseminen (ATS ja Kansanvalistusseura)

14.45–15.45

Professori Reijo Miettisen luento Sivistys ja työn tulevaisuus + yleisökeskustelu

Tauko

16.00–17.00

Paneelikeskustelu aikuiskasvatuksen ja alan tutkimuksen tulevaisuudesta + yleisökeskustelu

Tilaisuus päättyy

Paneelin juontaa dosentti Päivi Siivonen (Itä-Suomen yliopisto, ATS).

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tervetuloa!