Aikuiskasvatuksen Tutkimusseuran uudet verkkosivut avattu

26.3.2011

Suunnitelmasta viestinnäksi

Yksi vuoden 2011 toimintasuunnitelmista on ollut kehittää Tutkimusseuran viestintää.  Olemme avanneet yhdistykselle uudet verkkosivut, joiden toivomme olevan aiempaa selkeämmät lukea ja seurata.

Seuran tiedotukset ovat etusivun vasemmassa laidassa.

Sivuston tekstejä on uudelleentoimitettu, minkä lisäksi käytettävyyteen on kiinnitetty huomiota. Uusia sovelluksia ovat muun muassa uutispalstat, sosiaalisen median sovellukset ja esimerkiksi yhteisöjäsen-sivut, joissa yhteistyökumppanimme voivat tiedottaa toiminnastaan ja tapahtumistaan.

Osallistu keskusteluun

Aikuiskasvatusalan tutkijat, asiantuntijat ja opiskelijat voivat myös itse kirjoittaa tekstejä verkkosivuilla julkaistavaksi. Opiskelijoille on varattu myös oma sivunsa.

Kehitysehdotuksia?

Uupuuko sivustolta jotakin? Mitä haluaisit edelleenkehittää? Lähetä terveisesi palautelomakkeella tai sähköpostitse ats.tiedottaja(at)gmail.com. Sivujen käytettävyyttä kehitetään koko ajan.