Teemaryhmät ja abstraktit

Tutkimuspäiville voi tarjota teemaryhmiä, symposiumeja ja pyöreän pöydän keskusteluja verkkolomakkeella https://elomake.uef.fi/lomakkeet/16788/lomake.html.

Samalla lomakkeella voi ehdottaa myös ennakkotyöpajoja, jotka järjestetään ke 14.2 klo 16-19.

Teemaryhmä voi muodostua jo olemassa olevista tutkijaryhmistä tai verkostoista, tai se voi koostua vapaamuotoisemmin saman teeman alle sijoittuvista esityksistä, jotka valitaan konferenssiin tarjottujen papereiden pohjalta.

Jos teet useamman ehdotuksen, täytä jokaista varten oma lomake. Myös englannin- ja ruotsinkielisiä ryhmiä voi järjestää. Kirjoita siinä tapauksessa ehdotuksen kuvaus sillä kielellä, jolla työskentely tapahtuu.

Ehdotukset tulee tehdä viimeistään 18.8.2017 mennessä.

Lisätietoja: jyri.manninen@uef.fi, puh. 050-3815359


Ennakkotieto: Tieteen yleistajuistamisen työpaja

Osaatko kirjoittaa omasta tutkimuksestasi niin, että naapurisi ymmärtää? Osaatko tiedottaa tutkimustuloksista niin, että media kiinnostuu ja sidosryhmät vakuuttuvat?

Tule oppimaan tieteen yleistajuistamisen taitoa viestinnän ja tieteen ammattilaisten johdolla 14. helmikuuta 2018 Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampukselle.

Opit tekemään kiinnostavia nostoja omista tai muiden tutkimustuloksista ja suuntaamaan viestisi eri kohderyhmille. Työskentely perustuu ennakkotehtävälle.

Kouluttajat: viestinnän tutkija, KTT Annamari Huovinen, Aalto-yliopisto; professori, KT Jyri Manninen, Itä-Suomen yliopisto

Työpajan järjestää Vapaa Sivistystyö ry osana tutkimuksen yhteistyön Sivistystyön Vapaus ja Vastuu (SVV) -ohjelmaa.

Lisätiedot: jyri.manninen@uef.fi.