Ilmoittautuminen

Aikuiskasvatuksen tutkimuspäiville ilmoittaudutaan tästä avautuvalla verkkolomakkeella viimeistään 3.2.2018.

Ilmoittautumisaika: 1.12.2017–3.2.2018. Huom. Myös ilmoittautumismaksun eräpäivä on 3.2.

Jälki-ilmoittautuminen on auki 4.2.–11.2.2018 ja jälki-ilmoittautumismaksun eräpäivä on 11.2.

Aikuiskasvatuksen Tutkimusseuran jäsenet voivat osallistua Aikuiskasvatuksen tutkimuspäiville jäsenhinnalla. Halutessasi voit liittyä yhdistyksen jäseneksi verkkosivullamme. Jäsensivuilla on kuvattu tarkemmin myös muut jäsenedut.

Kun olet maksanut seuran jäsenmaksun (varsinainen jäsen 40e, opiskelijajäsen 25e), voit ilmoittautua tutkimuspäiville jäsenhinnalla.

Osallistumismaksut

- Osallistumismaksu sisältää torstain lounaan, kahvit sekä illallisen

Perusosallistumismaksu

110 euroa

ATS:n jäsenet

70 euroa

ATS:n yhteisöjäsenen edustajan (yhden hlön) osallistumismaksu

70 euroa

Jatkotutkinto-opiskelijat

35 euroa

Perustutkinto-opiskelija (huom. ei sisällä lounasta eikä illallista)

Jälki-ilmoittautumismaksu kaikilta

0 euroa

150 euroa

Maksa osallistumismaksu heti ilmoittautumisen jälkeen, näin vahvistat ilmoittautumisesi!

Osallistumismaksu maksetaan alla olevin tiedoin

Maksun saaja: Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura ry
Pankki: Danske Bank
IBAN-tilinumero FI13 8000 1700 068217
BIC-koodi: DABAFIHH
Viite: 68220
Eräpäivä: 3.2.2018  (jälki-ilmoittautumisessa 11.2.2018)

Jos työnantajasi maksaa osallistumismaksun, tulee viestikentässä mainita osallistujan nimi. Mikäli työnantaja maksaa useamman henkilön osallistumismaksun, tulee ne maksaa yksitellen. Jos sinulla on kysyttävää osallistumismaksusta, ota yhteyttä ATS:n rahastonhoitajaan Katriina Tapanilaan ats.rahastonhoitaja(at)gmail.com.

Osallistumismaksu palautetaan, jos kirjallinen peruutusilmoitus tulee ATS:n rahastonhoitajalle su 11.2.2018 mennessä (ks. yhteystiedot edellä). Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista (mukaan lukien jälki-ilmoittautumiset) ei palauteta osallistumismaksua.