Teemaryhmittely verkossa ja ilmoittautuminen avoinna

1.12.2017

Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivien teemaryhmät ja esitykset ovat nyt koossa ja löytyvät konferenssin verkkosivuilta. Konferenssiin on tulossa 16 teemaryhmää, joissa on yhteensä 67 esitystä. Lisäksi tarjolla on laadullisten tutkimusmenetelmien ennakkotyöpaja (ke 14.2.), kaksi symposiumia ja yksi pyöreän pöydän keskustelu.

Myös ilmoittautuminen on nyt alkanut ja jatkuu 3.2.2018 asti (sen jälkeen jälki-ilmoittautuminen 4.2.-11.2.2018 korkeammalla osallistumismaksulla). ATS:n jäsenet voivat osallistua tutkimuspäiville jäsenhinnalla. Halutessasi voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ATS:n verkkosivulla. Jäsensivuilla on kuvattu tarkemmin myös muut jäsenedut. Kun olet maksanut seuran jäsenmaksun (varsinainen jäsen 40e, opiskelijajäsen 25e), voit ilmoittautua tutkimuspäiville jäsenhinnalla.

Muistutamme samalla tutkimuspäivillä jaettavasta ATS:n ja KVS:n yhteisestä opiskelijastipendistä. Kannusta opiskelijaa ja muista jättää ehdotuksesi 17.12. mennessä.

Kiitos kaikille abstraktin lähettäneille ja tervetuloa Joensuuhun!