Ilmoittautuminen

Aikuiskasvatuksen Tutkimusseuran jäsenet voivat osallistua Aikuiskasvatuksen tutkijatapaamiseen jäsenhinnalla. Halutessasi voit liittyä yhdistyksen jäseneksi verkkosivullamme. Jäsensivuilla on kuvattu tarkemmin myös muut jäsenedut.

Kun olet maksanut seuran jäsenmaksun (varsinainen jäsen 40e, opiskelijajäsen 25e), voit ilmoittautua tutkijatapaamiseen jäsenhinnalla.

Aikuiskasvatuksen tutkijatapaamiseen ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella viimeistään 2.2.2016 (Huom! Myös ilmoittautumismaksun eräpäivä on 2.2.).

Ilmoittautumisaika: 8.12.2015–2.02.2016

Jälki-ilmoittautuminen on auki 3.2.–9.2.2016 ja jälki-ilmoittautumismaksun eräpäivä on 9.2.

Osallistumismaksut

Perusosallistumismaksu110 euroa
ATS:n jäsenet 70 euroa
ATS:n yhteisöjäsenen edustajan (yhden hlön) osallistumismaksu70 euroa
Perus- ja jatkotutkinto-opiskelijat35 euroa

Jälki-ilmoittautumismaksu kaikilta

150 euroa

Kahvit sekä illallinen kuuluvat osallistumismaksuun

Osallistumismaksu maksetaan alla olevin tiedoin:

Maksun saaja: Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura ry
Pankki: Danske Bank
IBAN-tilinumero FI13 8000 1700 068217
BIC-koodi: DABAFIHH
Viite: 68220
Eräpäivä: 2.2.2016 (jälki-ilmoittautumisessa 9.2.2016)

Jos työnantajasi maksaa osallistumismaksun, tulee viestikentässä mainita osallistujan nimi. Suosittelemme, että työnantaja maksaa useamman osallistujan maksut keskistetysti.

Jos sinulla on kysyttävää osallistumismaksusta tai tarvitset osallistumismaksusta laskun, ota yhteyttä ATS:n rahastonhoitajaan Katriina Tapanilaan ats.rahastonhoitaja(at)gmail.com.

Osallistumismaksu palautetaan, jos kirjallinen peruutusilmoitus tulee ATS:n rahastonhoitajalle to 11.2.2016 mennessä (ks. yhteystiedot edellä). Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista (mukaan lukien jälki-ilmoittautumiset) ei palauteta osallistumismaksua.