Muista ilmoittautua ym. tärkeää infoa / Important AITU info

28.1.2016

Tiedoteviesti Jyväskylän yliopiston koordinointitiimiltä:

Hei,

*In English below*

Muistuttaisimme, että Aikuiskasvatuksen tutkijatapaamisen 2016 ilmoittautuminen päättyy 2.2.2016. Samana päivänä on myös ilmoittautumismaksujen eräpäivä. Huomaathan, että kaikki osallistujat (sis. esitysten pitäjät, teemaryhmien vetäjät, puheenjohtajat yms.) maksavat osallistumismaksun. Ilmoittautumislomake löytyy Aikuiskasvatustuksen tutkimusseuran ylläpitämiltä verkkosivuilta osoitteesta

kohdasta "Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut". Sivulta löytyy ilmoittautumislomakkeen lisäksi lisätietoa ilmoittautumisesta ja osallistumismaksuista sekä muista ajankohtaisista asioista. Ilmoittautumisesta ei lähetetä erillistä vahvistusta.

Kysymykset ilmoittautumiseen tai tapahtumaan muuten liittyen voi esittää sähköpostitse osoitteeseen aitu2016@jyu.fi. Osallistumismaksujen hallintaan ja maksamiseen liittyvät kysymykset voi esittää ATS:n rahastonhoitajalle Katriina Tapanilalle ats.rahastonhoitaja(at)gmail.com.

Majoitus yhteistyöhotelleihimme Original Sokos Hotel Alexandraan tai Solo Sokos Hotel Paviljonkiin kannattaa varata mahdollisimman pian. Kiintiöhuonevarausta on pidennetty ja sen voi tehdä 5.2.2016 asti, jonka jälkeen kiintiöstä myymättä jääneet huoneet vapautetaan. Majoituksesta löytyy lisätietoa verkkosivuilta (kts. linkki yllä).

Tutkijatapaamiselle on luotu myös omat tapahtumasivut Facebookiin. Sivuilla paitsi tiedotetaan ajankohtaisista asioista, myös julkaistaan enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyvää asiaa ja jaetaan tutkijatapaamisen järjestäjien arkea. Käythän tykkäämässä!

Leppoisaa ja luovaa viikonjatkoa toivottavat,
AITU2016 järjestäjätiimin jäsenet

Dear all,

We would like to remind you that registration to the conference days of Adult Education 2016 will be closed 2.2.2016. This is also the last day to pay attention fees. Note, that all participants should pay registration fee. The registration form can be found on the webpage

under title "Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut".

If you have any questions about registration fees, please contact Katriina Tapanila ats.rahastonhoitaja(at)gmail.com.

If you have any questions about registration or other subjects, don't hesitate to contact us via e-mail. Conference's official e-mail address is aitu2016@jyu.fi.

If you need an accommodation in Jyväskylä during conference, we recommend you to book a hotel as soon as possible. After 5.2.2016 we can't ensure that there are rooms available in Original Sokos Hotel Alexandra, Solo Sokos Hotel Paviljonki or other hotels in Jyväskylä. You can find more information about accommodation from our webpages.

Have a pleasant working days!

Yours sincerely,
AITU2016 team