Yhteisöjäsenyys

Toivotamme uudet yhteisöjäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme ja tekemään yhdessä työtä aikuiskasvatuksen hyväksi! Yhteisöjäseniksi voivat liittyä vapaasti kaikki alan oppilaitokset, yritykset, yhteisöt ja organisaatiot. Jäsenyys vahvistaa aikuiskasvatusalan yhteisöä sekä edistää eri toimijatahojen välistä yhteistyötä ja alan tunnettuutta.

Suorana jäsenetuna yhteisöjäsenet saavat kaksi Aikuiskasvatus-lehden vuosikertaa sekä alennusta seuran julkaisuista ja tapahtumista.

Yhteisöjäsenyys voi tarkoittaa myös tiedotus- ja markkinointiyhteistyötä, asiantuntijavaihtoa tai vaikkapa  yhteistapahtumia. Ota yhteyttä erilaisissa yhteisöjäsenyyteen liittyvissä ideoissa!

Liittyminen ja lisätietoja

Yhteisöjäseneksi voi liittyä täällä.

Yhteisöjäsenyydestä maksetaan vuotuinen 200 euron jäsenmaksu. Maksun suorittamiseen tarvittavat lisätiedot löytyvät em. liittymissivun ja -lomakkeen yhteydestä.

Jäsenyydestä voi kysyä lisää seuran sihteeriltä tai tiedottajalta. Verkkomaksuun liittyvissä asioissa voi olla suoraan yhteydessä rahastonhoitajaamme.

Jäsenesitteet ja jäsenkirje

PDF-tiedostoVuosikirje 2018_Yhteisojasen_verkkoon.pdf (125 kB)
Yhdistyksen vuosikirje yhteisöjäsenille ja jäsenmaksuohjeet vuodelle 2018
PDF-tiedostoATS_esite_uusi.pdf (274 kB)