Yhteisöjäsenyys

Toivotamme uudet yhteisöjäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme ja tekemään yhdessä työtä aikuiskasvatuksen hyväksi! Yhteisöjäseniksi voivat liittyä vapaasti kaikki alan oppilaitokset, yritykset, yhteisöt ja organisaatiot. Jäsenyys vahvistaa aikuiskasvatusalan yhteisöä sekä edistää eri toimijatahojen välistä yhteistyötä ja alan tunnettuutta.

Liittyminen ja lisätietoja

Yhteisöjäsenyydestä maksetaan jäsenmaksu, 200 euroa.

Jäsenyydestä voi kysyä lisää seuran sihteeriltä. Verkkomaksuun liittyvissä asioissa voi olla suoraan yhteydessä rahastonhoitajaamme.

Jäsenesitteet ja jäsenkirje

PDF-tiedostoVuosikirje 2018_Yhteisojasen_verkkoon.pdf (125 kB)
Yhdistyksen vuosikirje yhteisöjäsenille ja jäsenmaksuohjeet vuodelle 2018
PDF-tiedostoATS_esite_uusi.pdf (274 kB)