Seuraa aikuiskasvatusta Sivistyksestä

9.11.2011

Sivistys

Sivistys on päivittäin uudistuva oppivan elämäntavan ammattimedia. Maksuton verkkolehti tavoittaa vapaan sivistystyön ja aikuiskasvatuksen ammattilaiset ja sidosryhmät.

Sivistys kertoo tuoreesti ja luotettavasti aikuispedagogiikasta, työyhteisöjen kehittämisestä, oppilaitostaloudesta ja tutkimuksesta. Se taustoittaa koulutuspolitiikkaa ja tarjoaa vertaistukea työn arkeen.

Lehteä julkaisevat Kansanvalistusseura ja Kansalaisopistojen liitto.

Syty Sivistykselle osoitteessa www.sivistys.net! Samasta osoitteesta voit tilata verkkolehden uutiskirjeen, joka tuo vapaan sivistystyön tapahtumat taustoineen sähköpostiisi aina keskiviikkoisin.

Yhteistyöterveisin,

Terhi Kouvo, toimituspäällikkö

P. S. Sivistyksen logo organisaation etusivulla pitää kollegat, sidosryhmät ja opiskelijat ajan tasalla työstä, jolla on vuosittain miljoona asiakasta. Tilaa logo toimituksesta.