Aikuiskasvatus-lehden kampanja

29.8.2017

Aikuiskasvatus suuntaa syksyyn tuoreella, tutkitulla tiedolla aikuisten oppimisesta. Syyskuun teemanumerossa pureudutaan monikulttuurisuuden, maahanmuuton ja kotouttamisen kysymyksiin.

Liity tieteiden rajat ylittävään keskusteluun. Tarjoamme Aikuiskasvatuksen vuositilauksen sinulle 30 euron kampanjahintaan (normaalisti 40 euroa / vuosi).

Aikuiskasvatus avaa oven moniääniseen tiedeyhteisöön ja syventää ymmärrystä aikuisten oppimisesta. Se puolustaa sivistystä vertaisarvioiduilla tiedeartikkeleilla ja ajantasaisella tutkimustiedolla. Tiedelehteä julkaistaan, jotta aikuisten oppimisesta puhuttaisiin faktojen pohjalta.

Aikuiskasvatuksessa kohtaavat tutkijat, kehittäjät ja asiantuntijat. Kasvatustieteiden lisäksi mukana ovat esimerkiksi yhteiskuntatieteet, nuorisotutkimus sekä työelämän ja politiikan tutkimus.

Vuosikerran hinnalla saat neljä lehteä: 320 sivua vertaisarvioituja artikkeleita, syvällisiä näkökulmia, ajankohtaisia puheenvuoroja ja kiinnostavia kirjaesittelyitä.

Aikuiskasvatusta julkaisevat Kansanvalistusseura ja Aikuiskasvatuksen Tutkimusseura.

Seuraa Aikuiskasvatusta myös verkossa (www.aikuiskasvatus.fi) ja Facebookissa (www.facebook.com/kasvatuksentiedelehdet).

Oivaltavia lukuhetkiä Aikuiskasvatuksen parissa!

Terveisin,

Terhi Kouvo, toimituspäällikkö

terhi.kouvo@kvs.fi

0400 396 437


NÄIN TILAAT AIKUISKASVATUKSEN

  • Lähetä tilausviesti sähköpostiosoitteeseen info@kvs.fi.
  • Mainitse viestissä, jos laskutusosoite on eri kuin toimitusosoite.
  • Lisätiedot Marja-Liisa Hassinen, 040 860 9184.